翻訳と辞書
Words near each other
・ emulatory
・ emulatress
・ emule
・ emulge
・ emulgent
・ emulous
・ emulously
・ emulousness
・ emulsic
・ emulsify
emulsin
・ emulsion
・ emulsive
・ emunctory
・ emuscation
・ emyd
・ emydea
・ en
・ en bloc
・ en passant


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

emulsin : 英英辞書
Emul"sin
(), n.[See Emulsion, Emulge.] (Chem.) (a) The white milky pulp or extract of bitter almonds. [R.] (b) An unorganized ferment (contained in this extract and in other vegetable juices), which effects the decomposition of certain glucosides.



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.