翻訳と辞書 |
2-Acetylpyridine : ウィキペディア英語版 | 2-Acetylpyridine
|Section2= |Section3= }} 2-Acetylpyridine is an organic compound that is widely used as a flavoring substance. It is found in malt and created by the Maillard reaction and by nixtamalization. It contributes to the flavor of corn tortillas, popcorn and beer. 〔 National Toxicology Program("Summary of Data for Chemical Selection" ) 〕 ==See also==
* 2-Acetyl-1-pyrroline * 6-Acetyl-2,3,4,5-tetrahydropyridine * Terpyridine
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「2-Acetylpyridine」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|