翻訳と辞書
Words near each other
・ Ajellidine
・ Ajellomyces
・ Ajellomycetaceae
・ Ajeltake
・ Ajeltokrok
・ Ajemian
・ Ajen Yohl Mat
・ AJENTS
・ AJEP
・ Ajere Ifa
・ Ajeromi-Ifelodun
・ Ajesaia
・ Ajesh Yadav
・ AJet (disambiguation)
・ Ajet Shehu
Ajethna
・ Ajeti
・ Ajeya
・ Ajeya Pratap Singh
・ Ajeyo
・ Ajeyudu
・ AJGA
・ Ajgaibibi
・ Ajgaon
・ AJGAR
・ Ajgareh
・ Ajghaz
・ AJH
・ AJHL
・ AJHS


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Ajethna : ウィキペディア英語版
Ajethna

Ajethna or Ajadina is a dry gravyless vegetable curry. Ajadina means dried in the Tulu language. The ajethna is eaten along with plain cooked rice as part of Udupi cuisine. The vegetables generally used in ajethna are cluster beans, french beans, beetroot, snake gourd, bitter gourd, ladies finger, and others.
==Preparation==
Wash the vegetables. Chop the vegetable into small rectangular pieces. Put coconut oil in a frying or saute pan and add red chilli and mustard seeds to the oil, saute it, add the chopped vegetables and salt to taste. Stir it for a few minutes and remove from heat. Turmeric powder or cumin seeds or garam masala can be added for different taste. The ajethna is generally served with cooked rice or chapati.

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Ajethna」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.