翻訳と辞書
Words near each other
・ Echinocereus chisoensis
・ Echinocereus coccineus
・ Echinocereus dasyacanthus
・ Echinocereus engelmannii
・ Echinocereus fasciculatus
・ Echinocereus fendleri
・ Echinocereus knippelianus
・ Echinocereus pectinatus
・ Echinocereus pentalophus
・ Echinocereus poselgeri
・ Echezona Anyichie
・ Echezonachukwu Nduka
・ Echi District, Shiga
・ Echi no Takutsu
・ Echiabhi Okodugha
Echicha
・ Echidgnathia
・ Echidgnathia khomasana
・ Echidgnathia vitrifasciata
・ Echidna
・ Echidna (disambiguation)
・ Echidna (genus)
・ Echidna (mythology)
・ Echidna atricaudata
・ Echidna catenata
・ Echidna delicatula
・ Echidna flea
・ Echidna leucotaenia
・ Echidna nocturna
・ Echidna peli


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Echicha : ウィキペディア英語版
Echicha

Ẹchịcha (also, Achịcha) is a dish native to the Igbo part of Nigeria consisting mainly of dried cassava, mgbụmgbụ, and palm oil. It is traditionally eaten in the dry season when fresh vegetables are hard to come by.
Ẹchịcha is made by steaming the dried cocoyam and mgbụmgbụ until they are soft, then mixing the two thoroughly with a sauce made of palm oil, ụgba,〔(【引用サイトリンク】url=http://www.imdiversity.com/villages/global/Global_Kitchen/UgbaSalad.asp )〕 onions, fresh pepper, and salt.〔(【引用サイトリンク】url=http://www.nigeriagalleria.com/Health_Lifestyle/Recipe/Soups/Achicha.html )
==See also==

* Igbo cuisine
* List of African dishes

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Echicha」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.