翻訳と辞書
Words near each other
・ JJB Sports
・ JJC
・ JJC (disambiguation)
・ JJCC
・ JJF
・ JJG
・ Jjhoom India
・ Jjigae
・ Jjim
・ Jjimjilbang
・ JJJ
・ JJK
・ JJK Jyväskylä
・ JJL
・ Jjokbari
Jjolmyeon
・ JJP
・ JJR
・ JJS
・ JJU
・ Jjunju of Buganda
・ JJW Hotels & Resorts
・ JJY
・ JK
・ JK 96 helmet
・ JK and Joel
・ JK Building
・ JK business
・ JK Dünamo Tallinn
・ JK Eesti Põlevkivi Jõhvi


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Jjolmyeon : ウィキペディア英語版
Jjolmyeon

''Jjolmyeon'' refers to either a type of Korean noodles that have a very chewy texture and are made from wheat flour and starch or a cold and spicy dish made with the noodles and vegetables.〔 (Jjolmyeon ) at Doosan Encyclopedia〕 The spicy and hot sauce is a combination of ''gochujang'' (chili pepper paste), vinegar, sugar, and minced garlic. It is also a type of ''bibim guksu'' (mixed noodles).
== Etymology ==
The first syllable of the name comes from the adverb ''jjolgit-jjolgit'' (쫄깃쫄깃) in pure Korean language which means "chewy", while ''myeon'' is a hanja word meaning "noodles". Thus, the name literally means "chewy noodles".〔 (Jjolmyeon ), Seoul News, 2006-05-12.〕

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Jjolmyeon」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.