翻訳と辞書
Words near each other
・ Parunthin para
・ Parunthu
・ Parunthumpara
・ Paruntuk Kana
・ Parunxia
・ Parupalli
・ Parupalli Kashyap
・ Parupalli Ramakrishnayya Pantulu
・ Paruparo
・ Paruparo cebuensis chotaroi
・ Paruparo mio
・ Parupeneus
・ Parupeneus barberinoides
・ Parupeneus heptacanthus
・ Parupeneus pleurostigma
Paruppusilli
・ Parur T. K. Narayana Pillai
・ Paruraecha
・ Parure
・ Paruresis
・ Paruro
・ Paruro (disambiguation)
・ Paruro District
・ Paruro Province
・ Paruroctonus boreus
・ Parus
・ Parus (satellite)
・ Parus Business Centre
・ Paruskavan Palace
・ Parusta


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Paruppusilli : ウィキペディア英語版
Paruppusilli

Paruppusilli (Tamil: பருப்புஉசிலி) is a traditional Tamil dish. It is made by frying toor dal and bengalgram dal with red chillies and french beans/cluster beans/plantain flowers, and is flavored with asafoetida, curry leaves and mustard seeds. It is typically served with rice and morkuzhambu during a meal.
==See also==

* Cuisine of Tamil Nadu

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Paruppusilli」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.