翻訳と辞書
Words near each other
・ Sekai wa Sore o Ai to Yobundaze
・ Sekai-ichi Hatsukoi
・ Sekaiichi
・ Sekaiichi Happy na Onna no Ko
・ Sekake Airport
・ Sekal
・ Sekal Has to Die
・ Sekaliporus
・ Sekalli le Meokgo
・ Sekam
・ Sekamaanya of Buganda
・ Sekampung River
・ Sekani
・ Sekani language
・ Sekaninaite
Sekanjabin
・ Sekapan language
・ Sekar
・ Sekar Ayu Asmara
・ Sekar Ayyanthole
・ Sekar language
・ Sekarabad
・ Sekarmadji Maridjan Kartosoewirjo
・ Sekatap
・ Sekaten
・ Sekayam River
・ Sekayu
・ Sekayu, Indonesia
・ Sekban
・ Sekban-i Djedid Army


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Sekanjabin : ウィキペディア英語版
Sekanjabin
Sekanjabin ((ペルシア語:سکنگبین)), one of oldest Iranian drinks, is made of honey and vinegar, Sekanjabin is usually served in summer. It is sometimes seasoned with mint.〔:fa:سکنجبین
== Modern Recipe ==

Ingredients:
* 2 cups sugar
* 2 cups water
* 1/2 cup white vinegar
* A small bunch of fresh mint, washed
* 2 small seedless cucumbers, washed, peeled and shredded (for the drink)
* Lime rind
*optional
Method:
* In a heavy-bottom pot combine sugar and water. Place on medium heat and stir till sugar is dissolved. Reduce heat and gently boil for 10-15 minutes.
* Add 1/2 cup of vinegar and simmer for 25-30 minutes or until it thickens. Taste and adjust the level of sweetness or sourness of the syrup.
* In the last minute or two add a few fresh mint leaves to the syrup.
* Remove from heat and put it into refrigerator. Remove the mint.
Serve with lots of crisp and fresh lettuce on the side.〔http://turmericsaffron.blogspot.com/2010/02/sekanjabin-sweet-and-sour-ancient.html〕

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Sekanjabin」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.