翻訳と辞書
Words near each other
・ Velvet whalefish
・ Velvet, Washington
・ Velvet-browed brilliant
・ Velvet-fronted euphonia
・ Velvet-fronted grackle
・ Velvet-fronted nuthatch
・ Velvet-mantled drongo
・ Velvet-purple coronet
・ Velveteen
・ Velveteen & Mandala
・ Velveteen (album)
・ Velveteen (disambiguation)
・ Velveteria
・ Velvetfish
・ Velvetina
Velveting
・ Velvetism
・ Velvetleaf
・ Velvetpark
・ Velvett Fogg
・ Velvety black tyrant
・ Velvety free-tailed bat
・ Velvety fruit-eating bat
・ Velvety goldenrod
・ Velvety myotis
・ Velvia
・ Velving
・ Velyaminov
・ Velyka Bahachka Raion
・ Velyka Berezovytsia


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Velveting : ウィキペディア英語版
Velveting
Velveting is a technique in Chinese cuisine for preserving the moisture of meat while cooking. Additionally, it provides a soft or "velvety" texture to the meat of any entree.
The technique is applied to raw meat before cooking either in oil or in water. It involves pre-coating the meat with a mixture of oil, eggwhite, cornstarch, and sherry〔(Melinda Lee )〕 or rice wine.〔(St. Louis Post-Dispatch, October 19, 1998 )〕 The meat can then be sautéed, stir-fried, deep-fried, simmered, or boiled.〔(Esquire, December 13, 2007 )〕
==References==


抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Velveting」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.