翻訳と辞書
Words near each other
・ Ānanda (Hindu philosophy)
・ Ānanda Bhaṭṭa
・ Āne
・ Āniwaniwa Falls
・ Āraiteuru
・ Āraiši lake dwelling site
・ Ārijs Geikins
・ Ārlava parish
・ Ārohirohi
・ Ārons Bogoļubovs
・ Ārturs Vāvere
・ Ārvaldis Andrejs Brumanis
・ Āryabhaṭa numeration
・ Āryabhaṭa's sine table
・ Āryāvarta
Āsh
・ Āstika and nāstika
・ Ātene
・ Ātman (Buddhism)
・ Ātman (Hinduism)
・ Ātman (Jainism)
・ Āulu
・ Āwuberē
・ Āņi
・ Āśraddhya
・ Ă
・ Ą
・ Ąžuolaičiai
・ Ąžuoliukas
・ Ąžuolynas


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Āsh : ウィキペディア英語版
Āsh

Āsh ((ペルシア語:آش)) is part of Iranian, Azerbaijani, Caucasian, and Turkish cuisine similar to but thicker than soup, which is usually served hot. Depending on the type of āsh, it could contain different types of grain, legumes (chick peas, black-eye beans, lentils), vegetables, herbs (parsley, spinach, dill, spring onion ends, coriander, dried mint), onions, oil, meat, garlic, reshteh (in Ash Reshteh) and spices, such as salt, pepper, turmeric, saffron, etc.
Depending on the ingredients, āsh can be considered a full meal. Āsh can be bought in local Persian stores.
==See also==

* Ash-e anar
* Broth
* Keledoş

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Āsh」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.