|
1. (v5r) to parch 2. to fry 3. to fire 4. to broil 5. to roast 6. to boil down (in oil) =========================== ・ 煎 : [せん] 【名詞】 1. broil 2. parch 3. roast 4. fire (tea) 5. boil down (in oil) ・ 煎る : [いる] 1. (v5r) to parch 2. to fry 3. to fire 4. to broil 5. to roast 6. to boil down (in oil)
煎る(いる) 炒る 熬る *鍋などに入れた食材を火にかけ、水分がなくなるまで加熱する調理法。煎り付け。炒りつけ。炒め煮。→炒める *乾燥した食材をさらに加熱して焦がすこと。乾煎り。→焙煎 抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「煎る」の詳細全文を読む スポンサード リンク
|